Je reageert op de vacature

Huishoudelijke hulp Creil, Bant, Rutten en Espel

Je gegevens worden automatisch ingelezen wanneer je hier je cv uploadt of solliciteert via je social media profiel. Voor het definitief versturen van je sollicitatie heb je altijd nog de mogelijkheid om alle informatie te controleren en eventueel aan te passen.

* Alle velden met * moeten gevuld worden

Persoonlijke gegevens



CV bijgevoegd

  
Bestand uploaden vanaf Dropbox of Google Drive : 

  
Bestand uploaden vanaf Dropbox of Google Drive : 

Vacature specifieke vragen

Woon je in de plaats waar de werkzaamheden uitgevoerd moeten worden?


Welke dagen/dagdelen (maandag t/m zaterdagochtend) ben je beschikbaar?
Welk vervoermiddel heb je tot je beschikking?
privacybeleid PGVZ:

 Ons privacybeleid

PGVZ hecht er grote waarde aan dat je persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de bestaande wet- en regelgeving. Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door PGVZ en worden opgenomen in onze database. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor je sollicitatieprocedure bij PGVZ. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe wettelijk verplicht zijn.

PGVZ verzamelt en verwerkt gegevens van sollicitanten rechtstreeks of door middel van formulieren en/of aangehechte CV’s via werkenbijpgvz.nl. PGVZ verzamelt en verwerkt ook gegevens van sollicitanten door middel van persoonlijke contacten, telefoongesprekken en/of e-mail. De gegevens van sollicitanten die worden opgeslagen in de database zijn: contactgegevens van de sollicitant, opleiding van de sollicitant en arbeidsgeschiedenis.

PGVZ bewaart de gegevens van sollicitanten tijdens en na de wervings- en selectieprocedure. Na deze procedure worden de gegevens van sollicitanten maximaal 4 weken bewaard, tenzij anders is afgesproken (portefeuille). De wetgeving (inzake het bewaren van gegevens) wordt hierbij altijd nageleefd. Na het verstrijken van deze bewaarperiode, worden de gegevens volledig uit het systeem van PGVZ verwijderd.

De sollicitant verklaart zich akkoord met de verdere verwerking van de persoonsgegevens binnen PGVZ. PGVZ behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring voor sollicitanten en de algemene privacyverklaring geregeld te raadplegen (pgvz.nl), zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.